sobota, 2 lutego 2013

STYCZEŃ moje menu

Moje styczniowe menu...  staram się jeść więcej warzyw ;-)
makaron z warzywami (pieczarki,cebulka)
ser z papryką
 koktajl (banany, kiwi, łodyga selera,woda)
 swój chleb razowy

zapiekanka kalafiorowo-brokułowa  z serem
 śniadanie:kanapki z razowca+ser, pomidor, kiełki

 karp+surówka z pekińskiej z koprem

 szejk z banana, gruszki, łodygi selera, woda


 makaron z sosem pomidorowo-cebulowo-paprykowymi bazylia do dekoracji oraz zjedzenia

 zrazy+warzywa

 obiado-kolacja: mięsko, ziemniaczki, surówka z marchwi i rzodkwi
 Sok z marchwi i jabłek oraz pajdy z masłem i czosnkiem

 szejk przed rozdrobnieniem(owoce z selerom) +owoce w całości
 sałatka z warzyw oraz tuńczykiem w oleju
zapiekanka z makronu, przyprawionego mięska mielonego i sera




 kanapeczki i szałwia


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz